Аква-тур «Скупайся в Закарпатті»
Вартість: 995 грн
Дата
Кількість осіб
Прізвище, ім'я, по-Батькові
Телефон
Електрона почта
Безпека* (введіть цифри в рамці)
995 грн
Всі цілющі води Закарпаття чекають на Вас! Протягом двох днів Ви будете оздоровлюватись в термальних водах у Берегово та Косино, “варитися” в чанах та пірнати в гірську річку в Лумшорах, познайомитись з місцевою кухнею, культурою та природою Закарпаття.
1 день: Львів (виїзд о 09:00) – Мукачево (обід зі страв закарпатської кухні) – Косино (купання в термальному басейні) – Бене (дегустація вина у братів Параски — найкращих виноробів Закарпаття) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30, вечеря).
2 день: сніданок, виїзд о 08:00 – Берегово (2 години купання в новому термальному басейні “Жайворонок”) – Перечин (обід-дегустація закарпатської їжі) — Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці) – Львів (повернення орієнтовно о 23:30).
Важливо! Для туристів не зі Львова квитки на потяг у зворотному напрямку рекомендуємо брати після 00:30.
Місце виїзду / повернення автобуса: Головний залізничний вокзал, платна стоянка для автомобільного транспорту (м. Львів, пл. Двірцева, 1).
Дегустація закарпатської їжі! Ну що справжні гурмани розпускайте пояси та послаблюйте ремені – на вас чекає справжнє свято живота з закарпатським присмаком! Попереду дегустація закарпатської кухні в місті Перечин. На вас чекатиме 15 страв плюс насичений ягідно-фруктовий узвар. До того ж вас обов’язково почастують фірмовою сливовицю «Од діда Мішка». Ну а поки ви жадібно ковтаєте слинки, пропонуємо ознайомитись з меню та хоча би приблизно здогадатись, що ж вам доведеться їсти. Ну от, наприклад, що таке попрігашка закурена чи заправлена пасоля або керезет. Чи може вас зацікавить печені на вогньові кромплі? Заінтригували? От і добре, наганяйте апетит!
Дегустація закарпатської їжі! Ну що справжні гурмани розпускайте пояси та послаблюйте ремені – на вас чекає справжнє свято живота з закарпатським присмаком! Попереду дегустація закарпатської кухні в місті Перечин. На вас чекатиме 15 страв плюс насичений ягідно-фруктовий узвар. До того ж вас обов’язково почастують фірмовою сливовицю «Од діда Мішка».
Ну а поки ви жадібно ковтаєте слинки, пропонуємо ознайомитись з меню та хоча би приблизно здогадатись, що ж вам доведеться їсти. Ну от, наприклад, що таке попрігашка закурена чи заправлена пасоля або керезет. Чи може вас зацікавить печені на вогньові кромплі? Заінтригували? От і добре, наганяйте апетит!
Проживання: в Готелях Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні.
Також можливе поселення у затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут
Європейського рівня оздоровчо-рекреаційний комплекс «Косино» відкритий у грудні 2012 року. На плоші 8 гектарів серед 200-річного дубового гаю розміщені два прісних басейни (один з них з аква-баром) та три термальних з мінеральною водою. Вода до них подається з глибини 1190м і має температуру +41. Звідусіль сюди приїжджають, щоб оздоровити опроно-руховий апарт, серцево-судинну, периферичну нервову та міліарну системи. Любителів саун запрошуємо в евкаліптову, соляну, трав’яну, угорську сауни, римську баню, хамам та баню панацею від усіх напастей та хвороб. А також вас чекають найбільші в Україні фонтани-джакузі з «кавою», «вином», «пивом» і «паленкою». Крім того, на території комплексу працює найбільший в Україні термальний фонтан «Золотий кран здоров’я». Відчуйте екзотику та оздоровчі властивості термальних вод Закарпаття.
Більше на www.kosino.com.ua.
Розслаблені і задоволені купанням, ми вирушаємо на дегустацію вина в Закарпатті. Для нас свої винні льохи відкривають всесвітньо відомі винороби брати Параски, лицарів Винного ордену святого Венцела і просто люди, які люблять свою праву. На вас чекає справжнє смачне вино, яке п’янить тіло і заспокоює душу. Врешті-решт хіба не цим славиться Закарпаття?
Після обіду занурюємося у новий термальний басейн відпочинкового комплексу “Жайворонок”. Відомі далеко за межами України унікальні мінеральні води Берегівщини, аналоги яким є лише в Новій Зеландії, дозволять вам відпочити, розслабитися, оздоровитися та набратися сил для нових перемог.
Запрошуємо на кулінарну мандрівку смаками Закарпаття. Ми пропонуємо Вам унікальну можливість спробувати смаки Закарпаття, так би мовити, за один присіст. Скуштуйте багату палітру Закарпатської домашньої кухні! Ви спробуєте 15 вишуканих страв, а також узвар та фірмову сливовицю «Од діда Мішка». Відчуйте смаки та аромати національних кухонь тих народів, які живуть тут. ТАКОГО ВИ БІЛЬШЕ НІДЕ НЕ ЗУСТРІНЕТЕ!
Варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб “суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки.
Альона – 20/07/2020:
Аква-тур Закарпаттям став для мене відкриттям, ще одного куточку України. Це просто чудо-диво. Дуже гарно, починаючи від термальних купалень в Берегове і Косунь, і завершуючи купанням в чанах. Я і не думала, що зможу скупатись в гірській річці серед літа. А виявилось це так класно, що вартує спробувати і прожити ці відчуття особисто. Всім раджу!!! Особливий угорський народ і їхні страви, додали відчуття закордонної поїздки. Ну а дегустації закарпатського вина це вражаюче. Винороб, людина з династії виноробів, що закінчив інститут по виготовленню вина, де його 5 літ вчили. Той вино у нього відповідне, з дотриманням не те, що технологій, а й вкладенням душі. Організаторам туру, Гіду Ігору, ОСОБЛИВЕ ЩИРЕ ДЯКУЮ. Цією дорогою їздили багато разів, і коли дізналась, що буде екскурсійний супровід, то подумала, ну що вони там розкажуть…а виявилось, що стільки цікавого я не знала, і проїжджала не звертаючи уваги. Хочу з вами інв 8-ме березня і на травневі свята. Всіх друзів зберу:)
Оля – 20/07/2020:
Добрий день, п. Альона! Радіємо, що тур Вас сподобався, дякуємо за відгук. І до нових зустрічей!
Галя Римашевська – 20/07/2020:
Їхала в цей тур вдруге 18-19 липня 20 року, спершу була 31-1 лютого, компанія була з танцями , цього разу теж сподобалось, гід Андрій розказав нові цікавинки! Тепер сиджу і вибираю може Синевир. А чи в Синевирі можна купатися, якщо холодна вода не проблема, просто чи таам нема стрімкого потоку біля берегів?Шкода що нема Синевира, тунелю та Скупайся в закарпатті як туру на 2 дні, мені б таке підійшло.Та хотілося б проїхати вузькоколейкою.
Доброго дня, п. Галино! Щиро дякуємо Вам за відгук! Ми тішимось, що мандрівка та наш гід Вам дуже сподобались!) До зустрічі у нових турах!)
Марія – 16/07/2020:
Цими вихідними побували в турі “Скупайся в Закарпатті”. Ну що я можу сказати, РЕКОМЕНДУЮ!!! Повернулись з масою позитивних емоцій і вражень. Хоча я не раз була на Закарпатті , але я цей регіон відкрила для себе по новому,вперше побачила палац Шенбурнів, дізналась ,що там дуже щирі і привітні люди, побувала в новій місцевості. Окремо хочу подякувати нашій дружній компанії, саме ви зробили цю міні-подорож такою незабутньою. Ну і ,звичайно, подяка організаторам і гідам , ви супер!!!
Оля – 16/07/2020:
Дякую за гарні слова! З радістю будемо бачити Вас на наступних поїздках.
Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *
Ваша оцінка Оцінка… Ідеально Добре Нормально Задовільно Дуже погано
Ваше імя *
Email *
Ваш відгук *
Зберегти моє ім'я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів.
Одразу, коли виникло бажання у нього поїхати. Чим швидше Ви забронюєте місця, тим ближче в автобусі Ви будете сидіти до початку (адже розсадка відбувається по мірі того, коли було замовлення). Пам’ятайте! Якщо будете зволікати, вільних місць може не залишитися!
Протягом робочого дня, коли ви подали заявку на тур, до вас зателефонує менеджер та підтвердить отримання заявки. Після того Вам буде надіслана відповідь на електронну пошту, яку Ви вказали при заповненні форми замовлення. Якщо Ви зробили замовлення на вихідних, то підтвердження бронювання ми Вам надішлемо у перший робочий день після вихідних. Якщо від нас не має відповіді протягом доби, обов’язково зателефонуйте нам і уточніть стан замовлення.
Одразу після того, як вони з’явилися в продажу.
Систему оплати ми надсилаємо на e-mail після уточнення всіх даних по Вашій заявці. Оплату необхідно здійснити протягом трьох банківських днів після отримання повідомлення про систему оплати. Оплата здійснюється у повному обсязі.
- Готель "Львів" (пр. В. Чорновола, 7): тури до Поділля, Гуцульщини, Волині та інші.
З правого боку на сторінці туру є форма замовлення. Обираєте дату і заповнюєте всі необхідні поля.Або можете зателефонувати до нас в офіс за вказаними на сайті контактами чи написати нам на e-mail officemandrivnyk@gmail.com
Для того, щоб записатися на тур необхідно вказати кількість осіб, прізвище, ім’я по-батькові та дату народження кожного туриста, контактні дані (номер телефону та електронна скринька), побажання до проживання. Під час оформлення заявки на сайті ви вказуєте лише частину цих даних. Решту ми уточнюємо після того, як отримаємо від вас заявку.
Сакура, нарциси і тюльпани цвітуть з середина квітня до початку травня. Кожного року по-різному. Все залежить від того, на скільки холодною була зима та на скільки ранньою весна.
У термальні басейни беремо все, що необхідне для купання: купальний костюм, шльопанці, рушник, шапочку для волосся, мило, засоби особистої гігієни. Ми приїжджаємо до відпочинкового комплексу, беремо з собою всі необхідні для купання речі. На вході керівник групи детальніше розповідає про комплекс і видає кожному браслет, який дає право на вхід і регулює Ваші витрати. Ви заходите в переодягальні, перевдягаєтесь, залишаєте речі в шафках, а далі насолоджуєтесь купаннями. Після завершення часу перебування, переодягаєтесь, сушите волосся та повертаєтесь до автобуса.
У вартість туру як правило включено: проїзд комфортабельним автобусом, екскурсійний супровід протягом всієї поїздки та на туристичних об’єктах, проживання, страхування на час подорожі.
Кожних вихідних маємо виїзди з різною кількістю туристів. В тури їздимо групами від 15 до 50 осіб. Автобуси, які ми використовуємо для наших турів, можете переглянути за посиланням https://mandrivnyk.in.ua/transport/ Як доїхати на початок туру до Львова (до Готелю “Львів” (пр. В. Чорновола, 7, на Головний Залізничний Вокзал (стоянка автомобільного транспорту))? До Львова туристи прибувають з різних міст як України, так і з-за кордону. Можна доїхати поїздами, автобусами, долетіти літаками. Якщо Ви прибули до залізничного вокзалу м.Львова, то до місця зустрічі можна добратись:
Відпочиваючи на Закарпатті ми зупиняємось на ночівлю в садибах зеленого туризму, у всіх інших напрямах (Поділля, Буковина, Волинь) живемо в готелях. Після того, як Ви зробили заявку на тур, ми уточнюємо у вас деякі дані, в тому числі побажання щодо поселення. При розміщені в готелі стараємося враховувати всі побажання туристів.
Так. У нас діє система знижок ДРУГ:
Даруємо знижку «ДРУГ» -50% на участь у турі для того, хто приведе з собою 5 друзів.
Даруємо знижку «СУПЕРДРУГ» -100% на участь у турі для того, хто приведе з собою 10 друзів.
Серед друзів повинні буди дорослі особи від 12 років.
Також, туристів, які з нами вже подорожувати ми вітаємо на день народження та даруємо знижку у розмірі -15% на наступну мандрівку для всієї компанії.
– проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, – проживання, – супровід керівника та гіда-екскурсовода, – екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, – страхування на час подорожі.
– вхідні квитки в туристичні об’єкти, – харчування, -дегустації.
– Дітям до 6 років (включно) у супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні – безкоштовно; – Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру – 100 грн./особа.
– термальний басейн “Косино”: загальний – 400-450 грн., учасники АТО та інваліди 1 групи – 300 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно, оренда шафки – 50 грн.; – дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина – 30 грн./особа; – новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові: загальний, студенти – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.. – купання в чанах з мінеральною водою в с. Лумшори: загальний – 140 грн., діти до 12 років – 90 грн.
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок. Обід у 1-й день – відбувається у закладі Мукачево у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню: –суп з підбиваних крумплів (суп з картоплі з додаванням борошна, цибулі, сметани, зелені), –дзяма з пікницею (суп з копченим м’ясом), –сезонні овочі, гуляш свинний з торгоня (торгоня – «угорські» макарони), –фанки (пончики) /чороге, рокот – крумплі (картопляна запіканка з м’ясом або ковбаскою), – галушки з капустою, чірке попрігаш з галушками (страва з тушеної курки), –хліб з власного виробництва, компот. Обід буде відбуватись у форматі “Їж, пий скільки влізе” (тобто шведський стіл). Вартість обіду закарпатських страв – 180 грн. Вечеря 1-го дня – у готелі після поселення, складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, діско-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість – 90 грн./особа.н./особа. Сніданок 2-го дня – у готелі, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість – 55 грн./особа. Обід в 2-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню: – шовдарь (копчений свинячий окіст), – попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка), – пікниця (домашня ковбаса), – квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста), – заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною), – банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою), – печені на вогньові кромплі (картопля печена), – колочена пасоля (фасоля із засмажкою), – свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою), – палачінта з лекваром (млинець із повидлом), – сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар. Вартість – 195 грн./особа.